Smoke M18 biela 1ks Nagyobb

Füstölgő Smoke M18 fehér 1db

CLE7034-W

   Új termék

ez a termék jelenleg nincs készleten,

Nagyobb kiszerelést szeretne?

1 CTN = 12 db

NEC = 80 G

Bővebb leírás

18,00 € Áfával

Adatlap

NEC0,080

Egyéb infó

Füstölgő M18 fehér

A színes füstölgők  főleg a focimecseken vagy tüntetéseken elkövetett zavargásokhoz kapcsolódnak. Ezenkívül ideális változatosságot jelentenek a különféle művészi előadások, vagy a paintball, az airsoft mérkőzések vagy más katonai játékok keretében. A füstölgő veszélyes helyzetekben jelként is használható, nehezen elérhető terepen, korlátozott komunikációs lehetőségekkel. A kreativitásnak azonban nincsenek határai.

Csomagolás tartalma

1db fehér kézi füstölgő. Füstölgés időtartalma  60 másodperc.

Videó megtekintése

"Megjegyzés: A tűzijátékok és  szórakoztató pirotechnika kézzel készülnek. A tűzijáték időtartama tehát csak tájékoztató jellegű, lehet lényegesen rövidebb de hosszabb is. Minden tűzijáték egyedi, így pontos időtartamát nem lehet meghatározni."

Pirotechnika biztonságos használata

A pirotechnika használatánál mindig ügyeljen saját és mások biztonságára és tulajdonára. Kövesse a cimkén található utasításokat és azokat tartsa be. A tüzijátékot megfelelő helyen tárolja, különös tekintettel arra, hogy gyúlékony anyagot tartalmaz. A lejárati idő után ne használjon pirotechnikát.

Termék méretei: 

Magasság :15,5 cm

Pirotechnikai besorolás: T1

Más füstölgőt keres?

Tekintse meg széles választékunkat webshopunkban, ahol különböző színű és különböző időtartalmú, 25 és 80 másodperc közötti füstölgőket talál. Reméljük megtalálja az Önnek megfelelő terméket széles választékunkból a legjobb árakért.