White Smoke 4ks/BAL Nagyobb

Fehér füst White Smoke 1db

412

   Új termék

Nagyobb kiszerelést szeretne?

1 csomagolás= 4db  füstölgő

1 CTN = 24 csomagolás (96db füstölgő)

NEC = 90 g

Bővebb leírás

2,50 € Áfával

Egyéb infó

Fehér füst

A színes füstölgők  főleg a focimecseken vagy tüntetéseken elkövetett zavargásokhoz kapcsolódnak. Ezenkívül ideális változatosságot jelentenek a különféle művészi előadások, vagy a paintball, az airsoft mérkőzések vagy más katonai játékok keretében. A füstölgő veszélyes helyzetekben jelként is használható, nehezen elérhető terepen, korlátozott komunikációs lehetőségekkel. A kreativitásnak azonban nincsenek határai.

Csomagolás tartalma

White smoke - fehér füstölgő, füstölgés időtartalma 60 másodperc.

Videó megtekintése

"Megjegyzés: A tűzijátékok és  szórakoztató pirotechnika kézzel készülnek. A tűzijáték időtartama tehát csak tájékoztató jellegű, lehet lényegesen rövidebb de hosszabb is. Minden tűzijáték egyedi, így pontos időtartamát nem lehet meghatározni."

Pirotechnika biztonságos használata

A pirotechnika használatánál mindig ügyeljen saját és mások biztonságára és tulajdonára. Kövesse a cimkén található utasításokat és azokat tartsa be. A tüzijátékot megfelelő helyen tárolja, különös tekintettel arra, hogy gyúlékony anyagot tartalmaz. A lejárati idő után ne használjon pirotechnikát.

Pirotechnikai besorolás: P1

Más füstölgőt keres?

Tekintse meg széles választékunkat webshopunkban, ahol különböző színű és különböző időtartalmú, 25 és 80 másodperc közötti füstölgőket talál. Reméljük megtalálja az Önnek megfelelő terméket széles választékunkból a legjobb árakért.