RDG 1oranžová 1ks Nagyobb

Füstölgő RDG 1narancssárga 1db

RDG1O

   Új termék

ez a termék jelenleg nincs készleten,

Nagyobb kiszerelést szeretne?

1 CTN = 50db

Bővebb leírás

2,86 € Áfával

Egyéb infó

Kézi füstölgő RDG1 narancssárga – 40 másodperc

A színes füstölgők  főleg a focimecseken vagy tüntetéseken elkövetett zavargásokhoz kapcsolódnak. Ezenkívül ideális változatosságot jelentenek a különféle művészi előadások, vagy a paintball, az airsoft mérkőzések vagy más katonai játékok keretében. A füstölgő veszélyes helyzetekben jelként is használható, nehezen elérhető terepen, korlátozott komunikációs lehetőségekkel. A kreativitásnak azonban nincsenek határai.

Csomagolás tartalma:

1 db narancssárga füstölgő, füstölgés időtartalma 40 másodperc.

Videó megtekintése:

"Megjegyzés: A tűzijátékok és  szórakoztató pirotechnika kézzel készülnek. A tűzijáték időtartama tehát csak tájékoztató jellegű, lehet lényegesen rövidebb de hosszabb is. Minden tűzijáték egyedi, így pontos időtartamát nem lehet meghatározni."

Pirotechnika biztonságos használata:

A pirotechnika használatánál mindig ügyeljen saját és mások biztonságára és tulajdonára. Kövesse a cimkén található utasításokat és azokat tartsa be. A tüzijátékot megfelelő helyen tárolja, különös tekintettel arra, hogy gyúlékony anyagot tartalmaz. A lejárati idő után ne használjon pirotechnikát.

Termék méretei: 

Magasság :12 cm

Pirotechnikai besorolás: P1

Más füstölgőt keres?

Tekintse meg széles választékunkat webshopunkban, ahol különböző színű és különböző időtartalmú, 25 és 80 másodperc közötti füstölgőket talál. Reméljük megtalálja az Önnek megfelelő terméket széles választékunkból a legjobb árakért.