Oranžová turbo dymovnica s trhacou poistkou 1ks Nagyobb

Narancssárga turbó füstölgő 1db

RDG25O

   Új termék

Nagyobb kiszerelést szeretne?

1 csomagolás = 5 db

1 CTN = 20 csomagolás

Bővebb leírás

1 900 Ft‎ Áfával

Egyéb infó

Narancsárga turbó füstölgő 1db

A színes füstölgők  főleg a focimecseken vagy tüntetéseken elkövetett zavargásokhoz kapcsolódnak. Ezenkívül ideális változatosságot jelentenek a különféle művészi előadások, vagy a paintball, az airsoft mérkőzések vagy más katonai játékok keretében. A füstölgő veszélyes helyzetekben jelként is használható, nehezen elérhető terepen, korlátozott komunikációs lehetőségekkel. A kreativitásnak azonban nincsenek határai

Csomagolás tartalma:

1 db narancssárga turbó füstölgő, füstölgés időtartalma 25 másodperc.

"Megjegyzés: A tűzijátékok és  szórakoztató pirotechnika kézzel készülnek. A tűzijáték időtartama tehát csak tájékoztató jellegű, lehet lényegesen rövidebb de hosszabb is. Minden tűzijáték egyedi, így pontos időtartamát nem lehet meghatározni."

Pirotechnika biztonságos használata:

A pirotechnika használatánál mindig ügyeljen saját és mások biztonságára és tulajdonára. Kövesse a cimkén található utasításokat és azokat tartsa be. A tüzijátékot megfelelő helyen tárolja, különös tekintettel arra, hogy gyúlékony anyagot tartalmaz. A lejárati idő után ne használjon pirotechnikát.

Termék méretei: 

Magasság : 12,5 cm

Pirotechnikai besorolás: P1

Más tűzijátékot keres?

Tekintse meg széles választékunkat webshopunkban. Reméljük megtalálja az Önnek megfelelő termékeket széles választékunkból a legjobb áron.