Tortová fontána 12cm - číslo 5 Nagyobb

Torta szökőkút 12cm - szám 5 1db/csomag

DF12CM5/BAL

   Új termék

Nagyobb kiszerelést szeretne?

1 csomagolás = 24db torta szökőkút

1 CTN = 12 csomagolás (288db torta szökőkút)

Bővebb leírás

1,00 € Áfával

Egyéb infó

Torta szökőkút 12 cm

A belső torta szökőkút ideális ünnepségekre, szülinapi partikra, koncerteke. , vagy más különleges alkalomra. Ez a tűzijáték beltéri használatra készült. Ünnepelje születésnapját vagy más különleges alkalmat egy fedett szökőkúttal.

Csomagolás tartalma

Ez a csomagolás  1 db belső  torta szökőkutat tartalmaz,amely 12 cm hosszú és még egy számot.  A szökőkút hatását ezüst csillagok kísérik 45 másodpercig. A termék élelmiszerbiztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik.

"Megjegyzés: A tűzijátékok és  szórakoztató pirotechnika kézzel készülnek. A tűzijáték időtartama tehát csak tájékoztató jellegű, lehet lényegesen rövidebb de hosszabb is. Minden tűzijáték egyedi, így pontos időtartamát nem lehet meghatározni."

Pirotechnika biztonságos használata

A pirotechnika használatánál mindig ügyeljen saját és mások biztonságára és tulajdonára. Kövesse a cimkén található utasításokat és azokat tartsa be. A tüzijátékot megfelelő helyen tárolja, különös tekintettel arra, hogy gyúlékony anyagot tartalmaz. A lejárati idő után ne használjon pirotechnikát.

Pirotechnikai besorolás: T1

Más tűzijátékot keres?

Tekintse meg széles választékunkat webshopunkban. Reméljük megtalálja az Önnek megfelelő terméket széles választékunkból a legjobb árakért.