Mini vulkán 4" 4ks Nagyobb

Mini vulkán 4" 4db/csomag

CLE0526/BAL

   Új termék

ez a termék jelenleg nincs készleten,

1 CTN = 36 db

NEC = 6,2 g

Bővebb leírás

3,00 € Áfával

Adatlap

NEC0,0062

Egyéb infó

Tűzijáték - MINI VULKÁN 4"

A tüzijáték közkedvelt az emberek között és mindenki szereti. Élvezhetjük  Szilveszter estéjén és sok más alkalommal is, legyen szó születésnapról, buliról vagy esküvőről.  Termékeinkkel biztosan  feldobja bármilyen esemény hangulatát és örömet tud vele szerezni. Választékunk széles és minőségi.

Csomagolás tartalma

Egy csomagolás 36/4 db  mini vulkán tűzijátékot tartalmaz.  A meggyujtás után a vulkánt 15 másodpercig ezüst ropogó csillagok formájában megjelenő hatás kíséri. 

Videó megtekintése

"Megjegyzés: A tűzijátékok és  szórakoztató pirotechnika kézzel készülnek. A tűzijáték időtartama tehát csak tájékoztató jellegű, lehet lényegesen rövidebb de hosszabb is. Minden tűzijáték egyedi, így pontos időtartamát nem lehet meghatározni."

Gyerek pirotechnika biztonságos használata

A gyerek pirotechnika használatánál mindig ügyeljen saját és gyermekei biztonságára. Kövesse a cimkén található utasításokat és azokat tartsa be. A tüzijátékot megfelelő helyen tárolja, különös tekintettel arra, hogy gyúlékony anyagot tartalmaz. A lejárati idő után ne használjon pirotechnikát.

Pirotechnikai besorolás: F1

Más vulkánt keres?

Tekintse meg széles választékunkat webshopunkban, ahol különböző színű és különböző időtartalmú, 30 és 80 másodperc közötti vulkánokat talál, hatásmagassága pedig 4 és 9 m kozötti. Reméljük megtalálja az Önnek megfelelő terméket széles választékunkból a legjobb árakért.