Vulkán mega gold 20" 1ks Nagyobb

Vulkán mega gold 20" 1db

CLE0527

   Új termék

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

1 CTN = 6 db

NEC = 250 g

Bővebb leírás

24,00 € Áfával

Egyéb infó

Tűzijáték - VULKÁN MEGA GOLD

A vulkán szórakoztató pirotechnikája ideális változatosság minden különleges esemény számára. Mint minden tűzijáték, a vulkánok is a legnépszerűbbek karácsonykor és szilveszterkor. Az év során egyre többen használnak tűzijátékot, például születésnapi partikon, vállalati partikon, esküvőn vagy más társadalmi eseményen, ahol a pirotechnika kiegészíti a legkört, és lehetővé teszi az embereknek, hogy még intenzívebben élvezhessék az egyedi pillanatokat.

Csomagolás tartalma

Egy csomag 6 darab Vulkán mega arany tűzijátékot tartalmaz. A meggyujtása után  a vulkánt arany ropogó csillagok formájában 90 másodpercig, akár 6 méteres magasságig terjedő hatás kíséri.

Videó megtekintése

"Megjegyzés: A tűzijátékok és  szórakoztató pirotechnika kézzel készülnek. A tűzijáték időtartama tehát csak tájékoztató jellegű, lehet lényegesen rövidebb de hosszabb is. Minden tűzijáték egyedi, így pontos időtartamát nem lehet meghatározni."

Pirotechnika biztonságos használata 

A pirotechnika használatánál mindig ügyeljen saját és mások biztonságára és tulajdonára. Kövesse a cimkén található utasításokat és azokat tartsa be. A tüzijátékot megfelelő helyen tárolja, különös tekintettel arra, hogy gyúlékony anyagot tartalmaz. A lejárati idő után ne használjon pirotechnikát.

Pirotechnikai besorolás: F2

Más vulkánt keres?

Tekintse meg a többi vulkánt is kínalatunkból.v našej ponuke V našom internetovom obchode so zábavnou pyrotechnikou nájdete vulkány v rôznych farbách s rôznou dĺžkou trvania v rozmedzí od 30 až 80 sekúnd a výškou efektu od 4 do 9 metrov.