Tűzijáték Quiet Nights 72 loves Nagyobb

Tűzijáték Quiet Nights 72 lövés 1db

CLE4173

   Új termék

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Nagyobb kiszerelést szeretne?

1 CTN = 4 db

NEC = 495 G

Bővebb leírás

41,00 € Áfával

Adatlap

NEC0,495

Egyéb infó

Profeszionális tűzijáték - Quiet Nights 72 lövés

A tüzijáték közkedvelt az emberek között és mindenki szereti. Élvezhetjük  Szilveszter estéjén és sok más alkalommal is, legyen szó születésnapról, buliról vagy esküvőről.  Termékeinkkel biztosan  feldobja bármilyen esemény hangulatát és örömet tud vele szerezni. Választékunk széles és minőségi. A kompakt tűzijáték használata egyszerű. Elég elhelyezni egy üres területre ahol nem okozhat károkat. Ezután meggyújtjuk a gyujtó zsinórt és élvezzük a tűzijátékot.  

Termék leírása -  Quiet Nights 

Tüzijáték többféle színhatással. Lövésszám 72, kaliber 20mm, show időtartalma 20 másodperc.

Videó megtekintése 

"Megjegyzés: A tűzijátékok és  szórakoztató pirotechnika kézzel készülnek. A tűzijáték időtartama tehát csak tájékoztató jellegű, lehet lényegesen rövidebb de hosszabb is. Minden tűzijáték egyedi, így pontos időtartamát nem lehet meghatározni."

Pirotechnika biztonságos használata    

A pirotechnika használatánál mindig ügyeljen saját és mások biztonságára és tulajdonára. Kövesse a cimkén található utasításokat és azokat tartsa be. A tüzijátékot megfelelő helyen tárolja, különös tekintettel arra, hogy gyúlékony anyagot tartalmaz. A lejárati idő után ne használjon pirotechnikát.

Pirotechnikai besorolás: F2

Termék méretei:

Hossz: 30  cm

Magasság: 21 cm

Szélesség: 17,5 cm

Más tűzijátékot keres?

Tekintse meg széles választékunkat webshopunkban. Reméljük megtalálja az Önnek megfelelő terméket széles választékunkból a legjobb árakért.