Tűzijáték Brocade Crown 36 loves Nagyobb

Tűzijáték Brocade Skyterror 36 loves 1db

CLE4152

   Új termék

Nagyobb kiszerelést szeretne?

1 CTN = 4 db

NEC = 414 G

Bővebb leírás

30,00 € Áfával

Adatlap

NEC0,414
Objem výbušniny v m30,0085

Egyéb infó

Profeszionális tűzijáték - Brocade Crown 36 lövés

A tüzijáték közkedvelt az emberek között és mindenki szereti. Élvezhetjük  Szilveszter estéjén és sok más alkalommal is, legyen szó születésnapról, buliról vagy esküvőről.  Termékeinkkel biztosan  feldobja bármilyen esemény hangulatát és örömet tud vele szerezni. Választékunk széles és minőségi. A kompakt tűzijáték használata egyszerű. Elég elhelyezni egy üres területre ahol nem okozhat károkat. Ezután meggyújtjuk a gyujtó zsinórt és élvezzük a tűzijátékot.  

Termék leírása -  Brocade Crown 36 lövés

Tüzijáték többféle színhatással. Lövésszám 36, kaliber 25mm, show időtartalma 30 másodperc

Videó megtekintése

"Megjegyzés: A tűzijátékok és  szórakoztató pirotechnika kézzel készülnek. A tűzijáték időtartama tehát csak tájékoztató jellegű, lehet lényegesen rövidebb de hosszabb is. Minden tűzijáték egyedi, így pontos időtartamát nem lehet meghatározni."

Pirotechnika biztonságos használata

A pirotechnika használatánál mindig ügyeljen saját és mások biztonságára és tulajdonára. Kövesse a cimkén található utasításokat és azokat tartsa be. A tüzijátékot megfelelő helyen tárolja, különös tekintettel arra, hogy gyúlékony anyagot tartalmaz. A lejárati idő után ne használjon pirotechnikát.

Pirotechnikai besorolás: cat 2

Termék méretei:

Hossz: 21  cm

Magasság: 18 cm

Szélesség: 17,5 cm

Más tűzijátékot keres?

Tekintse meg széles választékunkat webshopunkban. Reméljük megtalálja az Önnek megfelelő terméket széles választékunkból a legjobb árakért.