Tűzijáték telep Maniac master 100 lövés Nagyobb

Tűzijáték telep Maniac master 100 lövés 1db

CLE4128-MM

   Új termék

Nagyobb kiszerelést szeretne?

1 CTN = 6 db

NEC = 499,94 g

Bővebb leírás

50,00 € Áfával

Adatlap

NEC0,499

Egyéb infó

Kompakt tűzijáték - Maniac Master

A tüzijáték közkedvelt az emberek között és mindenki szereti. Élvezhetjük  Szilveszter estéjén és sok más alkalommal is, legyen szó születésnapról, buliról vagy esküvőről.  Termékeinkkel biztosan  feldobja bármilyen esemény hangulatát és örömet tud vele szerezni. Választékunk széles és minőségi. A kompakt tűzijáték használata egyszerű. Elég elhelyezni egy üres területre ahol nem okozhat károkat. Ezután meggyújtjuk a gyujtó zsinórt és élvezzük a tűzijátékot.  

Termék leírása - Maniac Master

A Maniac Master tűzijátékot  különböző színhatás kíséri. Ez a tűzijáték 100 lövést ad le a levegőbe, kaliber 20mm és az egész show 110 másodpercig tart.

Videó megtekintése:

"Megjegyzés: A tűzijátékok és  szórakoztató pirotechnika kézzel készülnek. A tűzijáték időtartama tehát csak tájékoztató jellegű, lehet lényegesen rövidebb de hosszabb is. Minden tűzijáték egyedi, így pontos időtartamát nem lehet meghatározni."

Pirotechnika biztonságos használata

A pirotechnika használatánál mindig ügyeljen saját és mások biztonságára és tulajdonára. Kövesse a cimkén található utasításokat és azokat tartsa be. A tüzijátékot megfelelő helyen tárolja, különös tekintettel arra, hogy gyúlékony anyagot tartalmaz. A lejárati idő után ne használjon pirotechnikát.

Pirotechnikai besorolás: 2

Termék méretei:

Hossz: 24 cm

Magasság: 12 cm

Szélesség: 24 cm

Más tűzijátékot keres?

Tekintse meg széles választékunkat webshopunkban. Reméljük megtalálja az Önnek megfelelő terméket széles választékunkból a legjobb árakért.