Tűzijáték telep California sunshine 49 lövés Nagyobb

Tűzijáték telep California sunshine 49 lövés 1db

CLE4030PL

   Új termék

1 CTN = 6 db

NEC = 308 g

Bővebb leírás

21,00 € Áfával

Egyéb infó

Tűzijáték telep California sunshine

A tüzijáték közkedvelt az emberek között és mindenki szereti. Élvezhetjük  Szilveszter estéjén és sok más alkalommal is, legyen szó születésnapról, buliról vagy esküvőről.  Termékeinkkel biztosan  feldobja bármilyen esemény hangulatát és örömet tud vele szerezni. Választékunk széles és minőségi.

Termék leírása California sunshine

Kompakt tűzijáték telep California sunshine amelyet többszínű effektusok kísérnek. Lövésszám: 49, kaliber 20 mm, show időtartalma 50 másodperc.

"Megjegyzés: A tűzijátékok és  szórakoztató pirotechnika kézzel készülnek. A tűzijáték időtartama tehát csak tájékoztató jellegű, lehet lényegesen rövidebb de hosszabb is. Minden tűzijáték egyedi, így pontos időtartamát nem lehet meghatározni."

Pirotechnika biztonságos használata:

A pirotechnika használatánál mindig ügyeljen saját és mások biztonságára és tulajdonára. Kövesse a cimkén található utasításokat és azokat tartsa be. A tüzijátékot megfelelő helyen tárolja, különös tekintettel arra, hogy gyúlékony anyagot tartalmaz. A lejárati idő után ne használjon pirotechnikát.

Pirotechnikai besorolás: F2

Termék méretei:

Hossz : 17,5 cm

Magasság : 12,5 cm

Szélleség: 17,5 cm

Más tűzijátékot keres?

Tekintse meg széles választékunkat webshopunkban. Reméljük megtalálja az Önnek megfelelő terméket széles választékunkból a legjobb árakért.