Tűzijáték telep Born wild 100 lövés Nagyobb

Tűzijáték telep Born wild 100 lövés 1db

CLE4137PL

   Új termék

Nagyobb kiszerelést szeretne?

1 CTN = 2 db

NEC = 1000 g

Bővebb leírás

70,00 € Áfával

Adatlap

NEC1,00
Objem výbušniny v m30,021

Egyéb infó

Kompakt tűzijáték Born wild

A tüzijáték közkedvelt az emberek között és mindenki szereti. Élvezhetjük  Szilveszter estéjén és sok más alkalommal is, legyen szó születésnapról, buliról vagy esküvőről.  Termékeinkkel biztosan  feldobja bármilyen esemény hangulatát és örömet tud vele szerezni. Választékunk széles és minőségi.

Termék leírása Born wild

 Ezt a tűzijátékot többféle különböző színhatás kísér. Ez a tűzijáték 100 lövést ad le a levegőbe, kaliber - 25mm és az egész show 100 másodpercig tart.

Videó megtekintése:

"Megjegyzés: A tűzijátékok és  szórakoztató pirotechnika kézzel készülnek. A tűzijáték időtartama tehát csak tájékoztató jellegű, lehet lényegesen rövidebb de hosszabb is. Minden tűzijáték egyedi, így pontos időtartamát nem lehet meghatározni."

Pirotechnika biztonságos használata

A pirotechnika használatánál mindig ügyeljen saját és mások biztonságára és tulajdonára. Kövesse a cimkén található utasításokat és azokat tartsa be. A tüzijátékot megfelelő helyen tárolja, különös tekintettel arra, hogy gyúlékony anyagot tartalmaz. A lejárati idő után ne használjon pirotechnikát.

Pirotechnikai besorolás: F3

Más tűzijátékot keres?

Tekintse meg széles választékunkat webshopunkban. Reméljük megtalálja az Önnek megfelelő terméket széles választékunkból a legjobb árakért.