Tűzijáték telep Army star 100 lövés 20mm Nagyobb

Tűzijáték telep Army star 100 lövés 20mm 1db

CLE4253

   Új termék

Nagyobb kiszerelést szeretne?

1 CTN = 6 db

NEC = 490 g

Bővebb leírás

30,00 € Áfával

Adatlap

NEC0,490
Objem výbušniny v m30,0085

Egyéb infó

Kompakt tűzijáték - Army star

A tüzijáték közkedvelt az emberek között és mindenki szereti. Élvezhetjük  Szilveszter estéjén és sok más alkalommal is, legyen szó születésnapról, buliról vagy esküvőről.  Termékeinkkel biztosan  feldobja bármilyen esemény hangulatát és örömet tud vele szerezni. Választékunk széles és minőségi.

Termék leírása

Army star kompakt tűzijátékot  különböző színhatás kísér. Ez a tűzijáték 100 lövést ad le a levegőbe, kaliber- 20mm és az egész show 56 másodpercig tart.

Videó megtekintése

"Megjegyzés: A tűzijátékok és  szórakoztató pirotechnika kézzel készülnek. A tűzijáték időtartama tehát csak tájékoztató jellegű, lehet lényegesen rövidebb de hosszabb is. Minden tűzijáték egyedi, így pontos időtartamát nem lehet meghatározni."

Pirotechnika biztonságos használata

A pirotechnika használatánál mindig ügyeljen saját és mások biztonságára és tulajdonára. Kövesse a cimkén található utasításokat és azokat tartsa be. A tüzijátékot megfelelő helyen tárolja, különös tekintettel arra, hogy gyúlékony anyagot tartalmaz. A lejárati idő után ne használjon pirotechnikát.

Pirotechnikai besorolás: F2

Termék méretei: 

Hossz : 24 cm

Magasság : 12 cm

Szélesség : 24 cm

Más tűzijátékot keres?

Tekintse meg széles választékunkat webshopunkban. Reméljük megtalálja az Önnek megfelelő terméket széles választékunkból a legjobb árakért.