Tűzijáték telep Screaming attack 100 lövés Nagyobb

Tűzijáték telep Screaming attack 100 lövés 1db

CLE4231-100

   Új termék

ez a termék jelenleg nincs készleten,

1 CTN = 30 db

NEC 1 db = 55 g

Bővebb leírás

5,80 € Áfával

Adatlap

NEC0,055
Objem výbušniny v m30,0012

Egyéb infó

Kis tűzijáték telep Screaming attack

A tüzijáték közkedvelt az emberek között és mindenki szereti. Élvezhetjük  Szilveszter estéjén és sok más alkalommal is, legyen szó születésnapról, buliról vagy esküvőről.  Termékeinkkel biztosan  feldobja bármilyen esemény hangulatát és örömet tud vele szerezni. Választékunk széles és minőségi.

Termék leírása Screaming attack

Ezt a kis kompakt tűzijáték telepet ezüst fütyülő kométa effektus kíséri, ezek a végén robbannak is. Lövésszám: 100, kaliber: 8mm és az egész show időtartalma 20 másodperc.

Videó megtekintése:

"Megjegyzés: A tűzijátékok és  szórakoztató pirotechnika kézzel készülnek. A tűzijáték időtartama tehát csak tájékoztató jellegű, lehet lényegesen rövidebb de hosszabb is. Minden tűzijáték egyedi, így pontos időtartamát nem lehet meghatározni."

Pirotechnika biztonságos használata:

A pirotechnika használatánál mindig ügyeljen saját és mások biztonságára és tulajdonára. Kövesse a cimkén található utasításokat és azokat tartsa be. A tüzijátékot megfelelő helyen tárolja, különös tekintettel arra, hogy gyúlékony anyagot tartalmaz. A lejárati idő után ne használjon pirotechnikát.

Pirotechnikai besorolás: F2

Más tűzijátékot keres?

Tekintse meg széles választékunkat webshopunkban. Reméljük megtalálja az Önnek megfelelő terméket széles választékunkból a legjobb árakért.