Vulkán Viva Silver 1ks Nagyobb

Vulkán Etna Silver 1 db

CLE0538S

   Új termék

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Nagyobb kiszerelést szeretne?

1 csomagolás = 1 db

1 CTN = 10 csomagolás

Bővebb leírás

10,50 € Áfával

Adatlap

NEC0,165

Egyéb infó

Ezüst vulkán 1 db

A vulkán szórakoztató pirotechnikája ideális változatosság minden különleges esemény számára. Mint minden tűzijáték, a vulkánok is a legnépszerűbbek karácsonykor és szilveszterkor. Az év során egyre többen használnak tűzijátékot, például születésnapi partikon, vállalati partikon, esküvőn vagy más társadalmi eseményen, ahol a pirotechnika kiegészíti a legkört, és lehetővé teszi az embereknek, hogy még intenzívebben élvezhessék az egyedi pillanatokat.

Csomagolás tartalma

Egy csomag 1 darab Vulkán Etnát tartalmaz . A meggyujtás után  a vulkánt arany ropogó csillagok formájában 54 másodpercig, akár 4 méteres magasságig terjedő hatás kíséri.

Videó megtekintése

"Megjegyzés: A tűzijátékok és  szórakoztató pirotechnika kézzel készülnek. A tűzijáték időtartama tehát csak tájékoztató jellegű, lehet lényegesen rövidebb de hosszabb is. Minden tűzijáték egyedi, így pontos időtartamát nem lehet meghatározni."

Pirotechnika biztonságos használata    

A pirotechnika használatánál mindig ügyeljen saját és mások biztonságára és tulajdonára. Kövesse a cimkén található utasításokat és azokat tartsa be. A tüzijátékot megfelelő helyen tárolja, különös tekintettel arra, hogy gyúlékony anyagot tartalmaz. A lejárati idő után ne használjon pirotechnikát.

Pirotechnikai besorolás: cat 2

Más vulkánt keres?

Tekintse meg széles választékunkat webshopunkban ahol különböző időtartalmú vulkánokat talál 30-80 másodperc közöt. Hatásmagassága pedig 4 és 9 méter közötti.