Tűzijáték telep Ghost chaser 25 lövés 50mm Nagyobb

Tűzijáték telep Ghost chaser 25 lövés 50mm 1db

CLE4095

   Új termék

ez a termék jelenleg nincs készleten,

Nagyobb kiszerelést szeretne?

1 CTN = 2 db

NEC = 1000 g

Bővebb leírás

78,00 € Áfával

Adatlap

NEC1,00
Objem výbušniny v m30,031

Egyéb infó

Tűzijáték telep Ghost Chaser

A tüzijáték közkedvelt az emberek között és mindenki szereti. Élvezhetjük  Szilveszter estéjén és sok más alkalommal is, legyen szó születésnapról, buliról vagy esküvőről.  Termékeinkkel biztosan  feldobja bármilyen esemény hangulatát és örömet tud vele szerezni. Választékunk széles és minőségi.

Termék leírása -  Ghost Chaser

Kompakt tűziíjáték telep Ghost Chaser amelyet többféle színhatás kísér, lövésszám: 25, kaliber 48 mm, show időtartalma 50 másodperc.

Ghost Chaser videó megtekintése: 

"Megjegyzés: A tűzijátékok és  szórakoztató pirotechnika kézzel készülnek. A tűzijáték időtartama tehát csak tájékoztató jellegű, lehet lényegesen rövidebb de hosszabb is. Minden tűzijáték egyedi, így pontos időtartamát nem lehet meghatározni."

Pirotechnikai besorolás: F3

Termék méretei: 

Hossz: 29 cm

Magasság: 29 cm

Szélleség: 28 cm

Pirotechnika biztonságos használata

A pirotechnika használatánál mindig ügyeljen saját és mások biztonságára és tulajdonára. Kövesse a cimkén található utasításokat és azokat tartsa be. A tűzijátékot megfelelő heylen tárolja, különös tekintettel arra hogy gyúlékony anyagot tartalmaz. A lejárati idő után ne használja a pirotechnikát.

Más tűzijátékot keres?

Tekintse meg széles választékunkat webáruházunkban. Reméljük megtalálja az Önnek megfelelő terméket széles választékunkból a legjobb áron.