XXL Thunder 4ks / pyrotechnika Nagyobb

XXL Thunder 4 db / csomag

SS30A/BAL

   Új termék

ez a termék jelenleg nincs készleten,

Nagyobb kiszerelést szeretne?

1 CTN = 30 csomagolás

Bővebb leírás

3,18 € Áfával

Egyéb infó

Gömbbomba Thunder XXL - 4 db

A gömbbomba szórakoztató pirotechnika különösen újévkor népszerű . Ezt a pirotechnikát erős hang- és fényhatás kíséri. A gömbbombák a kemény tűzijátékok minden rajongóját boldoggá teszik.

Csomagolás tartalma:

Egy csomagolás 4 gömbbombát tartalmaz, kaliber: 30mm. Csomagolás tartalma egy gyujtó mozsár is. A Thunder XXL gömbbombát különféle színű efektusok kírérik.

Videó megtekintése:

"Megjegyzés: A tűzijátékok és  szórakoztató pirotechnika kézzel készülnek. A tűzijáték időtartama tehát csak tájékoztató jellegű, lehet lényegesen rövidebb de hosszabb is. Minden tűzijáték egyedi, így pontos időtartamát nem lehet meghatározni."

Pirotechnika biztonságos használata:

A pirotechnika használatánál mindig ügyeljen saját és mások biztonságára és tulajdonára. Kövesse a cimkén található utasításokat és azokat tartsa be. A tüzijátékot megfelelő helyen tárolja, különös tekintettel arra, hogy gyúlékony anyagot tartalmaz. A lejárati idő után ne használjon pirotechnikát.

Termék méretei

Hossz:16 cm

Magasság:16,5 cm

Szélesség:5 cm

Pirotechnikai besorolás: F2

Más tűzijátékot keres?

Tekintse meg széles választékunkat webshopunkban. Reméljük megtalálja az Önnek megfelelő terméket széles választékunkból a legjobb árakért.