Vulkán Etna 8" 1ks Nagyobb

Vulkán Etna 8" 1db

CL0605BPL

   Új termék

1 CTN = 10 csomagolás

1 csomagolás = 1 db

NEC = 130 g

Bővebb leírás

3 615 Ft‎ Áfával

Egyéb infó

Tűzijáték - VULKÁN Etna

A vulkán szórakoztató pirotechnikája ideális változatosság minden különleges esemény számára. Mint minden tűzijáték, a vulkánok is a legnépszerűbbek karácsonykor és szilveszterkor. Az év során egyre többen használnak tűzijátékot, például születésnapi partikon, vállalati partikon, esküvőn vagy más társadalmi eseményen, ahol a pirotechnika kiegészíti a legkört, és lehetővé teszi az embereknek, hogy még intenzívebben élvezhessék az egyedi pillanatokat.

Csomagolás tartalma

Egy csomagolás 40 db  Vulkán Etna tűzijátékot tartalmaz. A meggyujtás után a vulkánt arany ropogó csillagok formájában  54 másodpercig 4 méteres magasságig terjedő hatás kíséri. 

"Megjegyzés: A tűzijátékok és  szórakoztató pirotechnika kézzel készülnek. A tűzijáték időtartama tehát csak tájékoztató jellegű, lehet lényegesen rövidebb de hosszabb is. Minden tűzijáték egyedi, így pontos időtartamát nem lehet meghatározni."

Videó megtekintése

Pirotechnika biztonságos használata    

A pirotechnika használatánál mindig ügyeljen saját és mások biztonságára és tulajdonára. Kövesse a cimkén található utasításokat és azokat tartsa be. A tüzijátékot megfelelő helyen tárolja, különös tekintettel arra, hogy gyúlékony anyagot tartalmaz. A lejárati idő után ne használjon pirotechnikát.

Pirotechnikai besorolás: F2

Más vulkánt keres?

Tekintse meg széles választékunkat webshopunkban ahol különböző időtartalmú vulkánokat talál 30-80 másodperc közöt. Hatásmagassága pedig 4 és 9 méter közötti.