Fountain + Mine 50mm 2ks Nagyobb

Szökőkút + Mína 50mm 2db/csomag

FM50A/BAL

   Új termék

ez a termék jelenleg nincs készleten,

Nagyobb kiszerelést szeretne?

1 CTN = 20 csomagolás

NEC = 72 g

Bővebb leírás

11,70 € Áfával

Adatlap

NEC0,072

Egyéb infó

Pirotechnika - Szökőkút

A vulkán szórakoztató pirotechnikája ideális változatosság minden különleges esemény számára. Mint minden tűzijáték, a vulkánok is a legnépszerűbbek karácsonykor és szilveszterkor. Az év során egyre többen használnak tűzijátékot, például születésnapi partikon, vállalati partikon, esküvőn vagy más társadalmi eseményen, ahol a pirotechnika kiegészíti a legkört, és lehetővé teszi az embereknek, hogy még intenzívebben élvezhessék az egyedi pillanatokat.

Csomagolás tartalma:

Egy csomagolás 2 db tűzijátékot tartalmaz - szökőkút + mína. Meggyujtás után síp, szökőkút végül akna efektus kíséri

Videó megtekintése:

"Megjegyzés: A tűzijátékok és  szórakoztató pirotechnika kézzel készülnek. A tűzijáték időtartama tehát csak tájékoztató jellegű, lehet lényegesen rövidebb de hosszabb is. Minden tűzijáték egyedi, így pontos időtartamát nem lehet meghatározni."

Pirotechnika biztonságos használata:

A pirotechnika használatánál mindig ügyeljen saját és mások biztonságára és tulajdonára. Kövesse a cimkén található utasításokat és azokat tartsa be. A tüzijátékot megfelelő helyen tárolja, különös tekintettel arra, hogy gyúlékony anyagot tartalmaz. A lejárati idő után ne használjon pirotechnikát.

Pirotechnikai besorolás: F3

Más szökőkutat keres?

Tekintse meg széles választékunkat webshopunkban. Reméljük megtalálja az Önnek megfelelő terméket széles választékunkból a legjobb árakért.