Tűzijáték telep Dumbum micro 16 lövés Nagyobb

Tűzijáték telep Dumbum micro 25 lövés 1db

C2525DU

   Új termék

ez a termék jelenleg nincs készleten,

Nagyobb kiszerelést szeretne?

1 CTN = 12 db

NEC = 300 g

Bővebb leírás

18,40 € Áfával

Adatlap

NEC0,300

Egyéb infó

Kis kompakt tűzijáték Dumbum 

A tüzijáték közkedvelt az emberek között és mindenki szereti. Élvezhetjük  Szilveszter estéjén és sok más alkalommal is, legyen szó születésnapról, buliról vagy esküvőről.  Termékeinkkel biztosan  feldobja bármilyen esemény hangulatát és örömet tud vele szerezni. Választékunk széles és minőségi. A kompakt tűzijáték használata egyszerű. Elég elhelyezni egy üres területre ahol nem okozhat károkat. Ezután meggyújtjuk a gyujtó zsinórt és élvezzük a tűzijátékot.  

Termék leírása - Dum bum

Kis kompakt tűzíjéték melyet hanghatás kísér. Lövésszám  - 25 , kaliber 25 mm, show időtartalma 15 másodperc.

Videó megtekintése:

"Megjegyzés: A tűzijátékok és  szórakoztató pirotechnika kézzel készülnek. A tűzijáték időtartama tehát csak tájékoztató jellegű, lehet lényegesen rövidebb de hosszabb is. Minden tűzijáték egyedi, így pontos időtartamát nem lehet meghatározni."

Pirotechnika biztonságos használata:

A pirotechnika használatánál mindig ügyeljen saját és mások biztonságára és tulajdonára. Kövesse a cimkén található utasításokat és azokat tartsa be. A tüzijátékot megfelelő helyen tárolja, különös tekintettel arra, hogy gyúlékony anyagot tartalmaz. A lejárati idő után ne használjon pirotechnikát.

Pirotechnikai besorolás: F3