Tűzijáték Medal of honor 100lövés 25mm 1db Nagyobb

Tűzijáték Medal of honor 100 lövés 25mm 1db

CLE4138BL

   Új termék

1 CTN = 2 ks

NEC = 1000 g

Bővebb leírás

60,00 € Áfával

Egyéb infó

Tűzijáték telep Medal of honor 100 lövés 25mm

Az egyedülálló MEDAL OF HONOR tűzijáték egy eredeti tűzijáték. Minden egyes darab eredeti és különböző elrendezésű effektekkel rendelkezik. Így nem fogod ugyanazt a tűzijátékot kapni, mint a szomszédod. Lepődjön meg az érdekes effektek és színek tökéletes kombinációjával. 

tüzijáték közkedvelt az emberek között és mindenki szereti. Élvezhetjük  Szilveszter estéjén és sok más alkalommal is, legyen szó születésnapról, buliról vagy esküvőről.  Termékeinkkel biztosan  feldobja bármilyen esemény hangulatát és örömet tud vele szerezni. Választékunk széles és minőségi.

Videó nem áll rendelkezésre, mivel minden tűzijáték egy abszolút eredeti.

Pirotechnikai besorolás: F3

"Megjegyzés: A tűzijátékok és  szórakoztató pirotechnika kézzel készülnek. A tűzijáték időtartama tehát csak tájékoztató jellegű, lehet lényegesen rövidebb de hosszabb is. Minden tűzijáték egyedi, így pontos időtartamát nem lehet meghatározni."

Pirotechnika biztonságos használata    

A pirotechnika használatánál mindig ügyeljen saját és mások biztonságára és tulajdonára. Kövesse a cimkén található utasításokat és azokat tartsa be. A tüzijátékot megfelelő helyen tárolja, különös tekintettel arra, hogy gyúlékony anyagot tartalmaz. A lejárati idő után ne használjon pirotechnikát.

Más tűzijátékot keres?

Tekintse meg széles választékunkat webshopunkban. Reméljük megtalálja az Önnek megfelelő terméket széles választékunkból a legjobb árakért.