Tűzijáték Neon box 30mm 100 lövés Nagyobb

Tűzijáték Neon box 30mm 100 lövés 1db/ctn

CLE4549/CTN

   Új termék

NEC = 2000 g

Bővebb leírás

139,00 € Áfával

Egyéb infó

Tűzijáték Neon box 30mm 100 lövés 1db

tüzijáték közkedvelt az emberek között és mindenki szereti. Élvezhetjük  Szilveszter estéjén és sok más alkalommal is, legyen szó születésnapról, buliról vagy esküvőről.  Termékeinkkel biztosan  feldobja bármilyen esemény hangulatát és örömet tud vele szerezni. Választékunk széles és minőségi.

A NEON BOX tűzijátékok gyönyörű színhatásokkal rendelkeznek, amelyek hosszú ideig tartanak. Ez a tűzijáték nagy sikert aratott a szakmai vendégeink körében a bemutató rendezvényen. Első pillantásra szokatlan csomagolásával, kiváló árával és meglepő hatásaival ragadja meg a tekintetet.

Videó megtekintése:

"Megjegyzés: A tűzijátékok és  szórakoztató pirotechnika kézzel készülnek. A tűzijáték időtartama tehát csak tájékoztató jellegű, lehet lényegesen rövidebb de hosszabb is. Minden tűzijáték egyedi, így pontos időtartamát nem lehet meghatározni."

Pirotechnika biztonságos használata:

A pirotechnika használatánál mindig ügyeljen saját és mások biztonságára és tulajdonára. Kövesse a cimkén található utasításokat és azokat tartsa be. A tüzijátékot megfelelő helyen tárolja, különös tekintettel arra, hogy gyúlékony anyagot tartalmaz. A lejárati idő után ne használjon pirotechnikát.

Pirotechnikai besorolás: F2